978-739-4883

Research Histology/Microscopy Slides Unstained or Custom Stained

Korjaa odbc32.dll -rekisteriongelmat ilmaisella rekisterinpuhdistajalla. Ilmainen rekisterinpuhdistaja voi auttaa poistamaan virheelliset odbc32.dll -rekisteritiedot, jotka voivat aiheuttaa DLL-virheen.

  • Nyt saatat ihmetellä, kuinka voit palauttaa oletusarvoisen työpöydän kuvakkeiden välin.
  • Helper.dll-tiedosto voitaisiin sisällyttää johonkin näistä päivityksistä.
  • Napsauta seuraavalla sivulla Palauta-painiketta palauttaaksesi Microsoft Storen oletusasetukset.
  • Haittavaikutusten riskiä ei ole, jos päätät sammuttaa sen. Suosituksemme on, että jos järjestelmä toimii hyvin, jätä se päälle.

On huomattava, että näppäintä ei ole sama napsauttaa kuin sitä edeltävässä nuolessa, koska ensimmäinen näyttää sen sisältämät arvot ja toinen muut sen sisällä olevat avaimet, jos sillä on niitä. Aiomme suorittaa rekisterieditorin Suorita-ikkunan avulla. Voit tehdä tämän napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-painiketta ja valitsemalla pikavalikosta Suorita tai painamalla Windows + R-pikanäppäintä.

Kuinka Korjata Helper Dll

Kun kaikki on tarkistettu ja muutettu, varmista Tallenna asetukset ja poistu sitten CMOS-asetuksista. Käydä linkki ja etsi asennuksellesi saatavilla oleva uusin BIOS-versio. Varmista, että annat tarvittavat tiedot määrityksestäsi löytääksesi tarvittava tiedosto. Jos näet BIOSin alkuasetusnäytössä a Palauta asetukset -painiketta alareunassa, vieressä poistuminen -painiketta, napsauta sitä ja varmista, että valitset BIOS-oletukset ennen kuin napsautat OK. Klikkaus poistuminen ja tietokoneesi käynnistyy uudelleen. CMOS-tarkistussummavirhe on ongelma, joka vaikuttaa useiden eri Windows-versioiden käyttäjiin ja ilmenee usein tyhjästä. Ongelma ilmenee BIOS-käynnistysnäytön aikana ja estää tietokonettasi lataamasta käyttöjärjestelmää.

Kuinka Poistaa Pikanäppäimen Nuolikuvake Ikkunoiden 10 Pikanäppäimillä

Lisäksi ylhäältä nauhan “Suodatin” -ominaisuus voisi löytää tiedoston nopeasti avainsanoilla. Jos et löydä vastaavaa DLL-tiedostoa, skannaa järjestelmä syvästi napsauttamalla “Deep Scan” -painiketta. Lataa ja asenna Data Recovery tietokoneeseen. Kun DLL-virhesanoma tulee esiin, käynnistä ohjelma, saat kaksi osaa kotiin. SFC-skannaus on Windowsin sisäänrakennettu toiminto, jonka tarkoituksena on skannata järjestelmätiedostoja ja palauttaa vioittuneet tai poistetut. Monet käyttäjät ilmoittivat, että he ovat kohdanneet useita ongelmia, kun Windows 10 Creators Update on asennettu.

Varmista, että asennusohjelmassa on oletustoimintona Säilytä omat tiedostot ja sovellukset. Mikään ei ole mfplat.dll niin ärsyttävää kuin automaattinen Windows-päivitys kuluttaa koko järjestelmän suorittimen tai muistin.